Messe for firmagaver, arbeidsklær, giveaways og profilering januar 2017

For mange bransjer er januar en måned med mange aktiviteter og messer. Nå skal hjulene i gang igjen og det lanseres mange nyheter for vår og sommer. En travel måned for oss er det også. På messen vi besøkte fikk vi med oss en mange kataloger og prøver av sesongens nyheter. Flere gledelige nyheter av giveaways til profilering av logo. Det er jo så spennende. Profilartikler er viktig å benytte for egen markedsføring. 

Kan nevne noen produkter:
– Tynne og veldig gode T-shirt. Topp for løping og aktivitet.
– Nye arbeidsklær for varmere dager ute. Bukser og jakker med god stretch.
– Påskeegg i ny emballasje
– Mobilcover i skinn og tekstil til bl.a. iPhone 7+
– Event og messeprodukter

 

0 likes (You must login to like)

Leave a comment